Lid Worden

Lid worden

Handboogsporten iets voor U?


Op zoek naar een nieuwe hobby? Of heb je altijd al willen weten of er een Robin Hood in je schuilt? Kom dan vrijblijvend eens kijken! Kom een keer langs tijden onze openingstijden of neem eerst even contact op, zodat er iemand klaar staat om je te woord te staan.


Het handboogsporten is een van de oudste sporten en biedt een ideale mogelijkheid tot onstpanning. Handboogschieten is een technische concentratiesport die ook de nodige conditie vereist.

Het is een sport die zowel door meisjes, jongens, dames en heren in elke leeftijdsgroep beoefend kan worden en is geschikt voor zowel recreatieve schut(s)ters als topsporters. Hierdoor kunnen zowel de 12 jarige scholier, de werkende van middelbare leeftijd als de 67 jarige pensionado aan deze sport het grootste genoegen beleven.

Verder is het een sport welke uitstekend geschikt is voor minder valide mensen, want zij nemen hieraan deel op basis van volwaardige gelijkheid.

Naast geconcentreerd bezig te zijn is er ook altijd de ruimte voor een gezellig praatje met verenigingsgenoten. Eventueel onder het genot van een drankje.

Lidmaatschap


Wanneer je het handboogschieten graag een keer wil komen proberen, ben je welkom om een aantal proeflessen te volgen. Je sluit dan aan bij onze jeugdtraining op de vrijdagavond. Wij hebben verschillende bogen ter beschikking (zowel rechts- als linkshandige) die je kunt lenen om te ontdekken welke discipline bij jou past en zodat je niet direct een eigen boog hoeft aan te schaffen.

Wanneer je na een aantal proeflessen besluit dat je je bij onze vereniging aan wil sluiten ontvang je van ons een inschrijfformulier. Hiermee schrijf je je in voor onze vereniging maar omdat wij aangesloten zijn bij de NHB (Nederlandse Handboog Bond) zullen wij je ook daar aanmelden. Hierdoor kun je deelnemen aan wedstrijden.

Contributie


De contributie voor 2023 is vastgesteld op*:

Volwassenen: € 125,-

Jeugdleden (tot 18 jaar): € 100,-

Deze bedragen zijn inclusief inschrijving bij de NHB en exclusief consumpties.

Bij een eerste inschrijving wordt bovenop dit bedrag eenmalig €25,- betaald voor o.a. administratiekosten en een wedstrijdshirt.

*Bedragen kunnen gewijzigd worden