Nieuwe mededeling Corona beperkingen.

  • -

Nieuwe mededeling Corona beperkingen.

Category:Geen categorie

Hallo allemaal,

Vanuit het bestuur  een reactie op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jong van afgelopen dinsdag:

Er zijn weer nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Voor ons veranderd er niet heel veel. We mogen gewoon blijven trainen, maar moeten wel de afstand van 1,5 meter respecteren. De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 30 personen. De pauzemomenten moeten beperkt worden tot 4 personen per keer. Daarnaast wordt van eenieder gevraagd om alleen naar de Schutroe te komen om te trainen en de gezellige babbel tussendoor en achteraf tot een minimum te beperken. De wedstrijden van 18m en 25m 1 pijl kunnen vooralsnog gewoon doorgaan. De diverse datums staan op de kalender. Hieronder nog de mededeling vanuit de Handboog Bond.

 

NHB-Nieuwsbrief: handboogsport blijft mogelijk

Woensdag 14 oktober 2020

Beste handboogsporters,

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn met ingang van vanavond – woensdag 14 oktober 22u00 – strenger geworden. Het goede nieuws is dat de handboogsport door kan gaan. Verenigingen mogen open blijven en er mag worden geschoten, wel altijd met 1,5 meter afstand van elkaar. Aan de schietlijn en elders. En maximaal 30 personen tegelijkertijd binnen. Het minder goede nieuws is dat dit van ons allemaal nog meer geduld vraagt. Verantwoordelijk zijn en blijven is cruciaal, juist voor de ander maar ook voor jezelf.

De maatregelen gelden (in ieder geval) voor vier weken tot 11 november.

In deze nieuwsbrief hebben wij de maatregelen op een rij gezet. Hierbij borduren wij ook voort op het nieuwe protocol van NOC*NSF. Op basis van gestelde vragen, gemaakte opmerkingen en nieuwe informatie passen wij onze nieuwsberichten en informatie zo snel mogelijk weer aan.

Blijf gezond, wees verstandig,

Arnoud Strijbis

Algemeen Directeur